VICK представя нова песен посветена на хората, потърпевши на насилие

"One Mind" е вдъхновена от личния живот на изпълнителката

На 20-и април бе премиерата на новата песен на VICK- Виктория Динкова  в „Бар Петък“. Тя е част от семейството на Balkan Exhibit от самото начало, а ние с интерес следим нейното творческо развитие и го споделяме с вас.

Песента се казва “ONE MIND” и в нея VICK разкрива личността си, която, както тя ни разказа, е „сурова, автентична“, такава каквато е била и ѝ се е налагало да бъде в живота си. Новото творение на Виктория всъщност се е родило преди 4 години в музикалната квартира на Петър Желев и е било чиста импровизация.

„Имах много какво да кажа и много какво да изпея, това за мен е любимият начин да изразя нещо оригинално от себе си, защото една несподелена с теб самия емоция, може да се превърне в нещо, което вечно да ти звучи оригинално“, споделя VICK.

След това песента е предадена в ръцете на Денис Попстоев, който създава невероятен heavy-bass аранжимент, пренасящ ни през няколко галактики едновременно. Режисьор на клипа е Даниела Димитрова. VICK е имала готова идея за видео, която да пасва на това, което е искала да предаде като послание, а талантливата Даниела е развила идеята по изключително интересен начин.

„Посланието на песента е много обширно и, разбира се, защото съм аз, дълбочината е нещо, което не мога да пренебрегна в себе си, въпреки че понякога имам нужда да се науча как да бъда малко по-повърхностна, говоря за забавление. И понеже при мен забавлението винаги излиза под някаква екстремна игра в живота, ето ви “ONE MIND”, казва Виктория.

За нея това е песен за хората, които разбират такова детство. Тя отбелязва, че изходът от него е много сложен, най-вече в собствения ни ум, но и че всъщност ние никога не сме сами. „Говоря за това, че ние можем да бъдем всеки и всичко, че можем да изразим себе си, че можем да обичаме и да срещаме обич за това, което сме, каквито и да сме..“, добавя Виктория.

“ONE MIND” е една наистина силна песен, изпълнена с емоция и смисъл. И определено не стига да я чуеш само един път.

„В тази песен и във видеото показвам силната емоция, с която живея живота. Комбинация от много неща – от щастие, любов, от тъга и самота, от забавление. Мечтата ми е да изразявам себе си, мечтата ми е да постигна връзка със света, такава връзка, направена само и единствено за мен. Има такава връзка. Тя ми принадлежи, тя е ваша“, казва VICK.

Чуйте и вижте “ONE MIND” тук:

Share on facebook
Facebook

Други публикации които може да ви харесат

Автор