Евелин, DEVITZA, разказва за себе си и за Druga Planeta

Devtiza или Евелин Малезанова е пряма, истинска, много креативна млада жена и точно на 8-ми март решихме да си поговорим с нея за иновативната ѝ група Druga Planeta. Druga Planeta е музикален лейбъл, създаден от три извънземни : Tarikata, KAMOXKAMI, Nuni и DEVITZA. Евелин е работила като модел, като пърформър, като актриса и като себе си. Последното и се отдава най-много.

Измина година откакто излезе първият трак на „Друга Планета“, много неща се промениха оттогава – на коя планета се намирате сега? Докъде е следващия Ви полет? 

Началото на DRUGA PLANETA за мен беше малко неясно, но оттогава много неща са различни. Вече правенето на музика присъства доста по-истински в главата ми, преди само си мечтаех и нищо не правех, а сега идеите ми изглеждат реализуеми, въпреки че понякога не мога да си седна на дупето да пиша текстове. Хубаво е, че с мен е Горо, който разбира детските ми обяснения, когато правим музика. Имаме няколко проекта на Devitza, които чакат да се реализират съвсем скоро…знам, че мина доста време, но ще си струва.

Също така, можете да очаквате ударно завръщане на Nuni, но не искам да спойлвам. Може би на 12-и март (рождения ми ден).

Може да се каже, че определено сте необикновена и разчупвате много рамки, норми и клишета, особено такива вкоренени в нашия манталитет – какво е чувството да си „като от друга планета“ в собствената си страна? 

Аз цял живот съм се чувствала като от друга планета. Сега съм от DRUGA PLANETA. Не ми е било лесно, но в момента съм в процес на разбиране и на оценяване на качествата ми и мисля, че скоро ще се разкрия изцяло.

Друга Планета на Копитото

Какво според вас Ви определя най-много? Споделете ни през какво минава идентификацията на групата, докато стигне до нас – публиката? 

Мисля, че всички от DRUGA PLANETA сме силни в много различни неща, които, когато комбинираш, става наистина извънземно. Хубаво е, че си имаме и мозък, и сърце, и душа. Имаме още много да показваме от нас.  

Какво сънува Нуни последно и важни ли са сънищата за теб? 

Снощи сънувах, че една вълна ме поглъща, обаче капките в нея са толкова микроскопични и леки, че ме завърта като цунами и се чувствам преродена след нея. В началото ме беше страх, но след това разбрах, че няма да потъна, а само ще се освежа. Ит уаз вери найс енд крейзи.

Share on facebook
Facebook

Други публикации които може да ви харесат

Автор