5 години Kinky Potion Portion // open-call invite

Сестра ми винаги е харесвала нещата да се случват бързо, по план. Преди пет години (горе-долу по това време), аз бях на 17, тя обичаше работата си, вече бяхме открили колко е хубаво да си купуваш самолетни билети и как лесно ни понася далечният път. Лилия каза: „Имам една идея. Ще си направим блог, ще си пишем за кафето и пицата с лук в Мадрид и ще даваме насоки за най-хубавата бира в Будапеща. Ще четем повече история и ще ходим по повече изложби. Ти ще ме снимаш, аз ще снимам теб и ще бъде супер готино!“. Точка А на този план неусетно залетя, точка Б дойде и така пет години по-късно Kinky Potion Portion все още носи духа на съвременния пътеводител, звучността от думите на по-автентичните медии и най-важното, едно лично пространство, което на много ни научи. 

Да ви кажа честно, има смисъл в блоговете, ако блоговете се ползват със смисъл и любов. Има смисъл, ако искаш да си установиш място, на което да пишеш за малките и големите неща от годината си. Има смисъл, ако си чел малко литература преди това, ако си научил къде се пишат запетайки и какво точно значи оксиморон, ако не си снимаш само полите от търговски мрежи, чиято трудова етика е по-фалшива пропагандата преди осемдесет и пет години. Да градиш блог има смисъл, ако вярваш в някакви скъпи за теб си, смислени за земята и всички около теб морали. Без претенции, без лицемерие и без остатъчния бял шум. Kinky Potion Portion беше създаден именно като искрена медия, в която две момичета да си прекарват весело времето, без напрежението на безсмислените бързи стандарти. И вече пет години се стараем да правим точно това. Въпреки всичко. 

На 18-ти март ви каним на една лична „събиранка“ – полу-изложба, полу-оправдание за чаша вино – на която да се смеем на последните пет години с много, много любов. Събитието ще се проведе в дома на приятелите ни от 0511 Clothing. Освен да си пийнете, ще можете да откриете някои от най-паметните ни снимки, да чуете историята зад тях и дори да си ги приберете срещу сума по ваш избор. Всички суми по ваш избор ще дарим за опашатите приятели, на които Animal Rescue Sofia помагат. Изложбата ще продължи 3 дни.

Ще има и подаръци, разбира се! 

• limited edition тениска <5 years Kinky Potion Portion> от 0511 Clothing

• ваучер за пазаруване на стойност 100 лв. от Fitinch

• бански за истинска слънчева дива от Sun Diva Swimwear

• limited edition шоколадови бонбони <5 years Kinky Potion Portion> от Modica Chocolates

За питиетата на откриването ще се погрижат Spirito di Vino.

Share on facebook
Facebook

Други публикации които може да ви харесат

Автор